Izdvojeno Jet set Showbiz

Seal je Heidi Klum varao s dadiljom?

Dok svi mediji još bruje o raspadu šesti i pol dugog braka manekenke Heidi Klum i pjevača Seala, izvori bliski paru otkrivaju nove detalje skorašnjeg razvoda. Naime, Heidi je ta koja je odlučila pokrenuti brakorazvodnu parnicu jer ju je Seal navodno varao s dadiljom.

Mnogi su ostali šokirani viješću o raspadu naizgled idiličnog braka manekenke Heidi Klum i pjevača Seal, a američki mediji izvještavaju da je šest i pol godina dug brak pred raspadom zbog Sealove nevjere. Naime, pjevač je navodno svoju lijepu suprugu varao s varao s dadiljom koja je svojedobno radila za njih.

Osim toga, prema pisanju američkih medija, pjevač Seal, vrlo popularan devedesetih godina prošloga stoljeća i čiji hit ‘Kiss from a rose’ mnogi još uvijek pamte, navodno je luksuznim životom živio na račun svoje supruge te je njezinu zaradu koju je ostvarila kao manekenka shvaćao zdravo za gotovo. A iznos koji je Heidi zaradila nije mali. Naime, Forbes izvještava da je lijepa manekenka do prošle godine zaradila čak 20 milijuna dolara.

Heidi nevjeru nije mogla oprostiti te je odlučila pokrenuti brakorazvodnu parnicu i u ponedjeljak će na sudu u Los Anegelesu predati zahtjev za rastavu braka, a kao razlog će navesti ‘nepomirljive razlike‘. Par je uvezi bio od 2004. godine, a godinu dana kasnije su se vjenčali. Zajedno imaju troje djece, a Seal je usvojio i malenu Leni, Heidinu kćer koju je dobila u prethodnoj vezi s talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom, piše Tportal.

 

Informer.ba