Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Sedam najčešćih laži koje žene serviraju muževima

Mali broj žena može da se pohvali činjenicom da nikad ne slaže muža. Većina se ipak često služi malim lažima koje mogu da stvore velike probleme.

Brak bi trebalo da se zasniva na povjerenju, ali ponekad iz straha od reakcije svoje jače polovine žene malo iskrive istinu u svoju korist.

PLATILA SAM RAČUN SIGURNO JE U PITANJU GREŠKA

Finansijski problemi su jedan od vodećih uzroka razvoda. Ništa dobro ne izlazi iz laganja mužu da ste platili račun, a u stvari ste kupili nove cipele. To što ćete uštedjeti od slijedeće plate da isplatite račune ne poništava činjenicu da ste lagali.

DRAGI, SAMO O TEBI RAZMIŠLJAM

Nije svaki susret u spavaćoj sobi pun požude i strasti. Žene ponekad maštaju o drugim muškarcima kako bi se više uzbudile, ali to ni u ludilu ne bi priznale suprugu.

VOLEĆU TE BEZ OBZIRA KOLIKO SE UGOJIŠ
Budite iskreni, pa mu priznajte da vam se više dopada bez stomaka. Ako ga volite mislićete i na njegovo zdravlje.

NE SMETA MI ŠTO SPAVAŠ DOK JA SREĐUJEM KUĆU

Žene često preuzimaju teret kućnih poslova istovremeno omogućavajući mužu da se više odmara. Iako govore da im to ne smeta ponekad u sebi ključaju od bijesa.

OSTAJEM KOD KUĆE SA DJECOM JER ŽELIM

Nijedna žena ne želi da odustane od obrazovanja i ostvarivanja u karijeri da bi se starala o djeci. Mnogo žena, međutim, lažu svojim muževima cijelog života da to žele, jer osjećaju da je to ono što bi trebalo da rade.

MOJ ŽIVOT JE SAVRŠEN

Nijedan život nije savršen i uvijek ima prostora za poboljšanje. Žene koriste ovu laž kako bi se zaštitile od istine.

 

Smedia/Informer.ba