Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Sedam najprljavijih tajni koje žene kriju od muškaraca

Čak i u najskladnijoj vezi postoje tajne koje žena nikad neće otkriti partneru. Koliko god da ga voli, neke stvari je teško prevaliti preko jezika, bilo da je riječ o strahu od osude, ili jednostavno želi da poštedi drugu osobu neprijatnih saznanja.

Do popisa najprljavijih ženskih tajni su došli američki naučnici koji su u tajnosti ispitali 700 žena.

1. Spavale su sa više muškaraca nego što njihov muškarac misli

Ako muškarac pita svoju bolju polovinu sa koliko ih je prije njega bila, svaka treća će slagati i umanjiti brojku. Žene ne vole da govore o svojim prethodnim vezama. Ako muškarci stvarno žele da saznaju ko se krije u njenoj prošlosti, moraće da se potrude svojski, kaže stručnjak za prevare u vezama doktor psihologije Tim Ko.

Ako i postoji najmanja sumnja da neće sa odobravanjem gledati na njeno iskustvo, žena će ga prećutati.

2. Preljubnice

Izgledi da je žena u vezi prevarila muškarca su čak 32 odsto. Muškarci bi trebalo posebno da budu zabrinuti ako žena prestane da pokazuje uobičajenu želju za seksom. Ako se uz to više ne sređuje za njega, a prestala je da mu šalje i zavodničke signale, slobodno sebi može da nalijepi rogove.

Sedam odsto preljubnica to čini zbog nezadovoljstva svojim životom, 19 odsto njih priznaje da više nisu zaljubljene, 17 odsto ih to čini zbog dosade, a 28 odsto njih želi da se osjeti poželjnima, dok svaka deseta tvrdi da jednostavno ne može da odoli dobrom frajeru i žestokom seksu.

Na koga posumnjati? Prijatelj je objekat njene požude u 20 odsto slučajeva, kolega u 10 odsto, bivši momak u čak 13 odsto, a nepoznati muškarac u samo 12 odsto slučajeva preljuba. Izgledi da ga je prevarila sa njegovim prijateljem je tek jedan odsto.

3. Glume orgazme

Čak 48 odsto ispitanih žena priznaje da je glumilo orgazam. Tu i tamo ih to čini 35 odsto, svaki drugi put 16 odsto, dok svaka dvadeseta žena uvijek glumi orgazam. Prema publikaciji Journal of Sex Research iz 2009. godine, 63 odsto žena koje glume orgazam nisu inicirale seks, a 29 odsto njih uopšte nije željelo odnos.

Dakle, one jednostavno žele da ih skinu sa dnevnog reda.

4. Održavaju kontakte sa bivšima

Prema istraživanjima objavljenim 2009. godine u publikaciji CyberPsychology & Behavior gotovo 75 odsto ispitanika održava kontakte sa svojim bivšim seksualnim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada on uđe u prostoriju.

5. Čeznu za drugim muškarcima

Trideset i dva odsto žena ponekad tokom seksa zamišlja drugog muškarca. Čak 65 odsto ispitanica uvijek misli na svog trenutnog partnera. Stručnjaci kažu da je fantaziranje normalno, ponekad i korisno, a na kraju ne znači emocionalnu prevaru.

6. Masturbiraju u vezi

Svaka četvrta žena u vezi masturbira nekoliko puta sedmično. Gotovo isto toliko njih masturbira nekoliko puta mjesečno, dok svaka treća žena gleda porno-film kada je sama kući makar jednom mjesečno. I to je normalno. Naizgled paradoksalno, što više seksa imaju, žene češće masturbiraju. Dobra vijest za muškarce je da žene koje masturbiraju češće pristaju na isprobavanje novih stvari među kojima može biti, na primjer, i zajednička masturbacija.

7. Ne uzbuđuje ih partner

Čak 42 odsto žena ponekad ne smatra svog partnera privlačnim, dok 3 odsto žena svoga muškarca smatra odbojnim. Zašto? Njih 18 odsto misli da je on beskoristan u krevetu, 16 odsto kaže da ih ne privlače fizički, 13 odsto njih misli da su im partneri sebični u seksu, a čak njih 11 odsto se požalilo na partnerovu higijenu. Za 9 odsto nesrećnih žena je kriva loša erekcija, a veličina penisa je problem za čak 7 odsto nezadovoljnica.

 

Vijesti/Informer.ba