Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Sedam smrtnih grijehova svake veze

Nemojte reći da vas nismo upozorili jer ništa ne ubija vezu tako brzo kao razlozi koje vam sad navodimo.

Nemojte žuriti sa seksom

Ne postoji tačno vrijeme kada bi trebalo da imate seks. Ali ako dozvolite da se to desi prije nego što vas potencijalni partner zaista upozna rizikujete da upadnete u grupu žena sa kojima samo flertuje i izgubi interesovanje za vas.

Muškarac koji utroši svoje vrijeme i cijeni kvalitete mimo fizičkih, želi da mu budete djevojka. Zato se nemojte plašiti da malo sačekate prije nego što postanete imtimni sa njim.

Ne otvarajte se prebrzo

Nije pametno odmah mu ispričati sve vaše životne dogodovštine. Iako je prirodno da želite da što više vremena provedete sa njim kako biste se upoznali i ojačali odnos, neke informacije o sebi ostavite i za kasnije.

Ne zovite ga često i ne pretzerujte sa porukama

Muškarci uživaju u ulozi lovca zato nemojte vi biti ta koja će loviti. Ako ga prečesto zovete on može polako gubiti interesovanje za vas. Zato spustite taj telefon, usporite i pustite njega da se preznojava.

Ne špijunirajte ga

Možda vas mami njegov mobilni, ali ako vas uhvati da ga špijunirate i provzeravate pozive i poruke, povzerenje je u startu klimavo.

Ne glumite orgazme

Lažiranje orgazma dzeluje poput male, bijele laži, zar ne? E pa nije baš tako. Na duge staze takvim ponašanjem činite sebi više štete nego koristi jer će on misliti da vam se sviđa to što radi u krevetu.

Ne očekujte da će se promjeniti

Ljudi se ne mijenjaju kada se formiraju kao ličnosti, naročito ne muškarci. Zato, ako vam kod njega smeta mnogo stvari, bolje promjenite muškarca.

Ne zapostavljajte sebe

Iako je važno njegovati vezu, žrtvovati se i trošiti mnogo energije i vremena na nju, ignorisanje sopstvenih potreba je velika greška. Bilo da ste u vezi ili ne, uvijek sebe stavite na prvo mjesto.

 

B92/Informer.ba