Izdvojeno Jet set Showbiz

Seka Aleksić otišla u manastir!

Srbijanska folk pjevačica Seka Aleksić planira da se podvrgne vantjelesnoj oplodnji da bi dobila blizance pa je odlučila  da prije tog poduhvata ’’pročisti’’ svoje tijelo i um u manastiru Kuveždin na Fruškoj gori.

”Seka je odlučila da prije odlaska na vantjelesnu oplodnju očisti svoje tijelo i duh tako što će vrijeme provoditi izolovana od spoljnog svijeta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi djecu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe kako bi joj se ta želja što prije ispunila’‘ rekao je izvor za ‘Alo’.

”Svi oni koji su se zatekli proteklih dana u ovom božjem hramu, mogli su se uvjeriti da pored njih spokojno i mirno stoji jedna od najvećih folk zvijezda koja se zajedno s njima molila. Iako je bila ubijeđena da je niko neće prepoznati jer je bila obučena kako i dolikuje kada se nađete na ovakvom mjestu, u dugoj haljini i s maramom na glavi, pjevačicu su ipak svi uočili. Međutim, njoj to nije smetalo, pa se nakon molitve mirno pozdravila sa radoznalim svijetom, koji se očito pitao otkud ona u manastiru’’ dodaje izvor blizak pjevačici.

Aleksićeva je u manastir otišla sa suprugom Veljkom, a vrijeme uglavnom provodi u dugim razgovorima sa svojim duhovnikom ocem Varnavom i upravo po njegovom savjetu, pjevačica će navodno naredna dva mjeseca provesti u manastiru, prenose srbijanski mediji.

Informer.ba