Izdvojeno Jet set Showbiz

Seka Aleksić pobjegla u drugi manastir u Trebinju

Plan Seke Aleksić da se odmori od svega u manastiru Kuveždin morao je da bude promjenjen, jer je pjevačicu uznemiravao veliki broj ljudi koji je svakodnevno dolazio u svetinju na Fruškoj gori.

Popularna folkerka je navodno otišla u Trebinje, dok po nekim navodima odmara u svojoj kući u Staroj Pazovi, dok ne ode na vantjelesnu oplodnju.

‘’Seka je sa mužem Veljkom Piljikićem u Kuveždin došla kako bi pronašla duhovni mir i na pravi način se pripremila za vantjelesnu oplodnju. U početku se tamo zaista sjajno osjećala, prijao joj je boravak na svetom mjestu, daleko od javnosti. Ali, nakon što je objavljeno da se u manastiru nalazi čudotvorna ikona Bogorodice koja krvotoči, u manastir su pohrlili silni vjernici’’ rekao je izvor za ‘Alo’, i dodao da je Seka tada odlučila da napusti manastir.

”Pošto su za post i molitvu potrebni mir i tišina, Seka je po savjetu oca Varnave zajedno sa Veljkom napustila Frušku goru i otišla u manastir koji se nalazi u Trebinju’’ rekao je Sekin prijatelj, dok ona nije bila dostupna za komentar.

Informer.ba