Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Seksi savjeti za neiskusne momke

Saznanje da je ona iskusnija može da djeluje pomalo zastrašujuće. Ne dozvolite da vas strah blokira. Postoji nekoliko trikova koji mogu da vam pomognu da preživite ovu situaciju.

IGRAJTE NA SIGURNO
Možete da je oborite sa nogu strastvenim poljupcima ili erotskom masažom, ali vodite računa da su ove stvari ono u čemu ste zaista dobri, kako bi ona mogla da se opusti i uživa.

OSLOBODITE SE STRAHA
Ako je bojažljivo dodirujete, ona se neće osjećati dobro. Žene padaju na zavodnike upravo zato što uspjevaju da učine da se opuste posle prvog dodira. Budite potpuno sigurni u sebe i dodirujte je lagano i nežno.

OPUSTITE SE
Iako je teško, pokušajte. Ako ste previše kruti ili umorni da bi mogli da se potpuno prepustite, ona će to osjetiti. Opustite se i prepustite joj kontrolu nad situacijom. Tako ćete naučiti nove trikove.

PUT U NEPOZNATO
Seksualno iskusnija žena će voditi cijelim putem i učiniće sve da oboje dođete do vrhunca. Ona najbolje zna šta da učini da se sama osjeća dobro. Takođe, dobro zna šta i vama prija. Ona će komunicirati sa vama uzdasima i dodirima, a na vama je samo da pažljivo “slušate“.

PREĐITE NA SLIJEDEĆI KORAK
Nemojte ostati zamrznuti u trenutku. Ako mislite da je vreme da završite “fazu” ljubljenja to i učinite. Nemojte čekati na nju da učini prvi korak, jer ona možda čeka da vi to uradite. Pokažite inicijativu i pređite na slijedeći korak.

REČI SU SUVIŠNE
Razgovor o tome koliko seksualnog iskustva imate, nije baš najbolja tema za početak. Ovo će dovesti do priče o broju njenih partnera, a to svakako neće odvesti priču u pravom smjeru. Međutim, ako ste već počeli ovaj razgovor budite iskreni, jer žene ne vole laži.

 

Smedia/Informer.ba