Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Šest znakova da još nije prebolio bivšu

On je sa vama, ali njegove misli su negdje daleko…

Osim ako vam sam ne prizna ne postoji siguran način da utvrdite da li je još zaljubljen u bivšu djevojku. Međutim, njegovo ponašanje može da vam ukaže da li je vrijeme za ozbiljan razgovor.

ČESTO GOVORI O NJOJ ILI JE UOPŠTE NE SPOMINJE
Naravno, svi poredimo naše sadašnje ljubavi sa prošlim. Međutim, ako on priča o svojoj bivšoj djevojci svaki dan to je već zvono za uzbunu. Sa druge strane ako uopšte ne želi da govori o prošloj vezi vrijeme je da ga pitate zašto mu je ona još bolna tačka.

PROVJERAVA NJEN PROFIL NA FACEBOOKU
Ako često provjerava profil bivše djevojke to je znak da je vjerovatno još nije prebolio. Umjesto da se osjećate zapostavljeno razgovarajte sa partnerom i tražite objašnjenje.

ČESTO RAZGOVARAJU
Ne morate da paničite zbog povremenog poziva ili maila, ali ako se sa bivšom djevojkom čuje često koliko i sa najboljim drugom trebalo bi da se zapitate zašto. S obzirom da se svaki odnos zasniva na povjerenju ukoliko vam prečesti razgovori sa bivšom djevojkom smetaju onda mu to recite što prije.

NA VRHUNCU STRASTI IZGOVARA NJENO IME
Za vrijeme orgazma um je oslobođen svih stega. Ako se dogodi da vas na vrhuncu strasti nazove njenim imenom budite sigurni da je još nije prebolio.

TOPLO – HLADNO
Obratite pažnju ako njegova osjećanja variraju. Naročito ako u trenutku postane hladan prema vama iako ništa niste pogriješili. Česte promjene raspoloženja i osjećanja obično su znak da još razmišlja o bivšoj djevojci.

LJUBOMORNI ISPADI
Napad je najbolja odbrana. Ukoliko on često ima ljubomorne ispade možda samo želi da skrene pažnju sa sebe i svojih osjećanja.

 

Informer.ba