Izdvojeno Jet set Showbiz

Severina: Ako dobijem kćerku zvaće se Koko!

Hrvatska pop zvjezda Severina Vučković (39), koja je u trećem mjesecu trudnoće, potajno se nada da će u februaru roditi kćerku! Dok njen vjerenik, srpski kralj bakra Milan Popović (45), priželjkuje muškog nasljednika, seksepilna pjevačica je nedavno izjavila da želi kćerku i da je već smislila ime za nju.

Ako je sudeći po intervjuu koji je nedavno dala za srbijanski Press, postoji velika šansa da će Severina Vučković, ukoliko dobije djevojčicu, da joj da ime Koko.

”Voljela bih da prvo rodim kćerku i da se zove Koko. To mi je davnašnja želja jer sam oduvkek volkela bajke u kojima se Koko pojavljuje kao glavni lik’‘, rekla je Severina tada.

Popularna pjevačica je najavila da će se sljedećeg mjeseca preseliti u Split i da će završiti dugo najavljivani CD.

”A voljela bih da se porodim ili u Splitu ili u Zagrebu! Ne razmišljamo o svadbi, a što se nas tiče, mi već jesmo muž i žena. Inače, snimiću i cjelio album, koji planiram da objavim na jesen, iako ga tada neću promovisati zbog trudnoće. O daljim planovima nisam previše razmišljala. Sada se ne pitam samo ja, već je beba najvažnija. Jupiii”, izjavila je presretna Severina.

 

Informer.ba