Izdvojeno Jet set Showbiz

Severina digla cijenu placevima kod Novog Sada

Ubrzo pošto su mediji objavili da će se hrvatska pjevačica Severina preseliti na jedan od salaša u Čeneju pokraj Novog Sada, buduće komšije popularne pjevačice odlučile su da za više od tri puta podignu cijenu placeva. Tako umjesto nekadašnjih 6.000 eura za jutro (1 jutro – 57,6 ari) zemlje, sada traže nevjerovatnih 20.000. Pojedinima je i to malo, pa čekaju s prodajom u nadi da će cijena nastaviti da raste.

Nadaju se da će i njima neka od zvijezda zakucati na vrata, nudeći im paprene svote za komad zemlje. Prema riječima stanovnika ovog mjesta nadomak Novog Sada, otkad se Severina pojavila u priči, cijene placeva su vrtoglavo skočile. Čak se i poljoprivredno zemljište prodaje po nerealno visokim cijenama.

Kako nam je ispričao jedan od mještana, nedavno su kod njega dolazili predstavnici belgijske firme s namjerom da kupe poljoprivredno zemljište za podizanje plastenika, ali je posao ipak propao.

Kad sam saznao da je došla Severina, odmah sam promijenio cjenovnik i od početnih 6.000 eura za jutro, tražio sam 20.000 uvra! Priznajem da sam pogriješio. Belgijanci su me odbili i odlučili se za jeftinije zemljište, negdje u Banatu “– priča Čenejac koga je, kako kaže, sramota što je to učinio, pa sad ne želi da mu se ime povlači po novinama.

Inače, tržišna cijena građevinskih placeva u Čeneju, sa salašom i prostranom okućnicom, iznosi oko 100.000 evra. Nezvanično, Severinin izabranik Milan Popović bez pogovora je platio 250.000 eura za plac koji se naslanja na njegov salaš.

Severinin menadžer Tomica Petrović izjavio je za Kurir da nema komentar i da ne može da nam kaže kada će se ona preseliti na salaš.

 

Kurir/Informer.ba