Izdvojeno Muzika Showbiz

Severina ne miruje ni u šestom mjesecu trudnoće!

Severina je u šestom mjesecu trudnoće, a i dalje je poprilično aktivna. U Beogradu je u studiju novinarima predstavila svoju novu pjesmu Grad bez ljudi

Baš kao i hit-pjesmu Brad Pitt, i pjesmu Grad bez ljudi potpisuju Miloš Roganović i Filip Miletić, a novi singl Severina je predstavila u beogradskom studiju Aleka Aleksova.

Za tu je priliku na sebi imala kratku crnu haljinu, a uz nju je iskombinirala zanimljivu torbicu-buketić.

‘Morate čuti pjesmu, odlična je. Kad sam je prvi put čula, odmah mi je bila favorit. Ne opisuje baš moje trenutno raspoloženje, ali imala sam takva

Foto: Blic

raspoloženja u životu i svaka žena će se prepoznati u tome’, rekla je Severina i dodala da ne može mirovati u trudnoći, piše blic.rs.

Zanimalo nas je kada će svi ostali moći čuti novu stvar, a Severinin menadžer Tomica Petrović za hot.hr je otkrio da će se pjesma moći poslušati u utorak, 22. novembra, na Severininim službenim stranicama na Facebooku.

Snimljen je i spot za pjesmu, a on će biti objavljen nakon 15. decembra. Radio ga je Darko Drinovac, a otkrio nam je samo ovo: ‘Bit će to svijet za sebe u kojem je Severina. Jedna malo nadrealna priča“, piše Net.hr.

 

Informer.ba