Jet set Showbiz

Severina: Pornić me je bacio u blato

Prošlo je nekoliko godina od kako je objavljen porno film seksepilne Severine Vučković, i pjevačica je tek sada smogla snage da kaže kako se osjećala u tom trenutku. Bila je depresivna, i rušio joj se cio svijet.

Severinu su, naime, u intervjuu za “24express” pitali da li joj je pornić odmogao ili pomogao u karijeri. Ona je objasnila da je u tom trenutku njena karijera stala:

U čemu pomogao? Da budem slavna, da budem poznata, da budem na televiziji? Znate, to ne bi ni bila afera da se radilo o nekoj nepoznatoj osobi, samo je moje ime tu aferu napravilo poznatom. Ako je uspjeh nekoga baciti u blato i u duboku depresiju, ako je uspjeh da vam se otkažu svi sponzorski ugovori i kada svaki smijeh koji čujete mislite da je upućen vama, i kad sam morala da odustanem od onoga što sam najviše voljela, i to gotovo sedam mjeseci, a to su koncerti, onda je pitanje što je to neuspjeh? A posebno ako vam se takav neuspjeh dogodi na brdovitom Balkanu. Nečijim zlom sam postala javno dobro. Smatram da sam prilično normalna osoba  i kao takva ne znam kome bi ta afera išla u prilog. To je težak udarac za ženu “- izjavila je Severina.

O njoj se godinama pišu istine, poluistine, tračevi.. a ona se drži na distanci. Kaže da je umorna da bilo šta demantuje:

Tokom ovih dvadeset godina koliko sam na sceni bilo je pojedinaca koji su medijski prostor koristili za lične interese. Nekima nisam bila po volji i izmišljali su laži, a neki su samo objavljivali lažne članke sa lažnim izjavama koje nikada nisam dala. Ne znam kako se zove ta vrsta novinarstva, a moj menadžer Tomica je već umoran od toga” – objasnila je Severina.

 

Blic/Informer.ba