Izdvojeno Jet set Showbiz

Severina u bolnici, Milan večera sa Marijom Karan

Srpski milioner Novu godinu dočekao u društvu glumice koja je pokušala da se maskira perikom. Sa njima je bila i voditeljka RTS-a Kristina Radenković!

Milan Popović, vjerenik pjevačice Severine Vučković, koja se trenutno nalazi u splitskom porodilištu zbog rizične trudnoće, Srpsku novu godinu dočekao je u društvu glumice Marije Karan i voditeljke Kristine Radenković u kafani „Sokače” na Dorćolu.

Uprkos tome što je Karanova pokušala kratkom crnom perikom da se zamaskira kako bi se sakrila od medija, oštro oko našeg fotografa uslikao je glumicu kako do ranih jutarnjih časova lumpuje sa srpskim milijarderom.

Njih troje uživali su u novogodišnjoj večeri, najskupljim vinima i pjesmama pjevačice Dragice Radosavljević

Cakane, koja je najvećim hitovima narodne i zabavne muzike atmosferu dovela do usijanja. Iako su za stolom sjedjeli prijatelji poznatog biznismena, Milan nijednog trenutka nije zapostavljao Karanovu i Radenkovićevu, već je „svojim” damama pokazao da je pravi kavaljer i konstantno ih grlio, sipao piće i palio cigarete, što se na fotografijama vidi. Njihov prisan odnos začudio je brojne prisutne s obzirom na činjenicu da „srpska snajka” najluđu noć provodi u bolnici u Splitu zbog komplikacija u osmom mjesecu trudnoće.

Međutim, Milan se na radoznale poglede i komentare gostiju nije obazirao, već je cijelo veče sa prijateljima nazdravljao za Severinino i zdravlje svog budućeg nasljednika. Uprkos tome što su razdvojeni, budući roditelji su tokom cijele večeri razmjenjivali SMS poruke, a kada su se kazaljke sklopile tačno u ponoć, Popović je pozvao suprugu i još jednom joj poželio sve najbolje u ovoj godini. Nakon što joj je prenio pozdrave svojih prijatelja i djelić atmosfere, dojučerašnji najpoželjniji neženja nastavio je sa veseljem.

Vidno raspoloženi Milan, Marija i Kristina među posljednjima su napustili kafanu i zaputili se u nepoznatom pravcu.

 

Blic/Informer.ba