Izdvojeno Jet set Showbiz

Severina želi vjenčanje u Beogradu!?

Seksepilna hrvatska pjevačica Severina Vučković i njen izabranik srbijanski biznismen Milan Popović prve dane vrelog ljeta provode u Beogradu.

Nije tajna da se biznismen i najpoznatija hrvatska pjevačica ne razdvajaju od prvog dana veze, a prije nekoliko dana su viđeni u ekskluzivnom beogradskom restoranu “Lorenzo i Kakalamba”.

Na objavljenim slikama njih dvoje izgledaju vrlo zaljubljeno i sretno, a kako se saznaje, par je počeo da pravi ozbiljne planove za vjenčanje.

”Severina i Milan se mnogo vole i u posljednje vrijeme sve češće pričaju o vjenčanju. Postoji mogućnost da će se svadba, čak, održi u Beogradu” -rekao je za Blic  izvor blizak paru, objašnjavajući da se njih dvoje trenutno dogovaraju o vremenu i mjestu vjenčanja.

Do sada se pisalo da će se Severina i Milan vjenčati u Parisu, Las Vegasu, na Cipru, pa čak i u Miamiju, ali izgleda da njih dvoje žele da se svadba održi ipak na Balkanu.

”Severina i Milan imaju mogućnost da putuju gdje žele kada god požele. Upravo zbog toga im nije bitno da vjenčanje bude u inostranstvu. Oni bi voljeli da su blizu svojih najmilijih. Mjesto i vrijeme su najmanje važne stavke” – tvrdi njihov prijatelj.

Ono što je sigurno jeste da će njihovo vjenčanje biti izuzetno luksuzno. S obzirom na to da je Milan za vjerenički prsten potrošio čak 30.000 eura, možemo samo da zamislimo koliko će novca da idvoji za svadbu.

Ipak, te stvari su sigurno manje bitne u odnosu na način na koji se Milan ophodi prema svojoj dragoj. A svi koji ih poznaju znaju da je drži kao malo vode na dlanu, što je dokazao i prilikom posljednje posjete Beogradu (što se vidi na slici) kada joj nije dozvolio da pješači do kola, već je automobilom došao do vrata restorana…, zaključuje Blic.

 

Informer.ba