Muzika Showbiz

Sexy Feminnemke snimile spot u Saloonu

Za styling Pamele, Nede i Nike pobrinula se mlada dizajnerica Nina Šklempe, u čije su se kreacije djevojke preodijevale tri puta.
Djevojke iz grupe Feminnem – Pamela, Neda i Nika snimile su nedavno u zagrebačkom Saloonu video-spot za novi singl “Sve što ostaje”. Pod redateljskom palicom Darka Drinovca djevojke su, osim za hrvatsku, snimile novi spot i za englesku verziju ove pjesme naziva “Don’t ask me why”, za potrebe stranog tržišta.
Cure su, naime, nedavno dobile ponudu austrijskog MTV-ja za emitiranje njihovog novog spota, koju su s oduševljenjem prihvatile, budući da im je želja do 2010. godine probiti se i na austrijsko tržište.
Za sexy styling Pamele, Nede i Nike pobrinula se mlada dizajnerica Nina Šklempe, u čije su se kreacije djevojke preodijevale tri puta, dok je za njihove frizure zaslužan frizersko-trgovački atelier Monet. Na pitanje kako se nova članica, Nika Antolos uklopila u njihov trio, Pamela i Neda odgovaraju riječima hvale, ističu kako se i privatno druže. Promocija spota za novu pjesmu, čiju glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Pamela Ramljak i Neda Parmać, uskoro će se održati na mjestu radnje s početka priče, u klubu Saloon.