Izdvojeno Jet set Showbiz

Will Smith se razvodi zbog ljubavnika?

Will Smith je jučer obavljao poslovne obaveze po Beverly Hillsu pod budnim okom paparazza koji su primijetili da glumac više ne nosi vjenčani prsten.

Time je dodatno začinio glasine o problemima u braku s Jadom Pinkett Smith, koje je par, doduše, opovrgnuo kad su se pojavile. Jučer je glumac s prijateljem Treyom Songzom svratio do svog ureda u Kaliforniji te se činilo da je odlične volje.

U posljednje vrijeme kolaju priče o tome da upravo glumčev prijatelj razlog Willovih navodnih nesuglasica sa suprugom. Glumac i pjevač Trey su prema nekim pisanjima u ljubavnoj vezi. Trey već godinama prati glas homoseksualca, iako on u intervjuima često naglašava kako voli žene.

” Znam da su Tray i Will već jako dugo prijatelji, ali ne znam o kakvom se tačno odnosu radi. To me se ne tiče. Will je uvijek podržavao Treya dok se borio s raznim glasinama. Sad kada je on na meti takvih glasina, baš je Treya zamolio za savjet. On mu je samo rekao da bude ono što uistinu je i uvjerio ga da će tračevi proći– ispričao je jedan navodni Willov prijatelj, piše National Enquirer.

Willova supruga Jada nedavno je također viđena bez prstena na ruci. Glasine o razvodu inače nerazdvojnog para, koji je u braku 13 godina, pojavile su se krajem avgusta, nakon čega su glumci dali zajedničku izjavu da glasine nisu točne te da im je brak i dalje stabilan.

 

Index.hr/Informer.ba