Foto Izdvojeno Jet set Showbiz

Sonja Zekić među 25 najljepših djevojaka s Balkana

U vrlo kratkom periodu, biti dijelom Gentlemans’s Choice brojnim je djevojkama iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije postalo stvar prestiža, te GC svakodnevno zaprima velik broj prijava, no samo one najljepše ulaze.

Sonja Zekić iz Žepča zajedno s Amrom Silajdžić i još nekoliko njih iz naše zemlje ušla je u Top 25 najljepših djevojaka na Balkanu, ova studentica Ekonomskog fakulteta u Sarajevu samo za naš portal otkriva u čemu je tajna njene ljepote te kako se prijavila na ovaj izbor:

“Što se tiče Gentleman’s choica prijateljica me prijavila bez mog znanja, ubrzo su me kontaktirali iz Gentleman’s choica da potvrdim svoju saglasnost u vezi takmičenja sto sam i učinila.Odmah nakon objave mojih slika ispostavilo se da vrlo dobro prolazim od strane fanova Gentleman’s choica i naravno uz saglasnost žirija ušla sam u top 25 najljepših djevojaka Balkana. Naravno da sam ponosna jer je konkurencija bila jaka.
Nema neka posebna tajna moje ljepote, ona dolazi iznutra i naravno ako znate nositi to sto vam je majka priroda podarila onda je to to, barem u mom slučaju.

Dodajmo i to da Sonja ima namjeru da se nastavi i dalje baviti modelingom, a uspjehom na ovom izboru su joj otvorena mnoga vrata i odlična platforma za nastavak karijere. Sonja je svojevremeno radila i u Turskoj a uskoro završava fakultet i nada se pronalasku posla u struci.

                                                                                                                  Adi Hodžić/Informer.ba