Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Spavala sa više od 1.000 muškaraca, razmišlja o seksu po cijeli dan

Četrdesetdvogodišnja Crystal Warren iz engleskog grada Brighton priznala je da je spavala sa više od 1000 muškaraca. Ona je do sedamnaeste godine već imala 40 ljubavnika.

Menadžerka maloprodaje pripisuje svoju zavisnost od seksa činjenici da je u petoj godini prisustvovala bolnom razvodu svojih roditelja.

“Ljudi obično ne povezuju seksualnu zavisnost sa ženama. Obično se misli da smo mi te koje izmišljaju izgovore kada se svjetla pogase, ali sa mnom je drugačije. Ja razmišljam o seksu po cjeli dan”, izjavila je Crystal za “Daily Miror”.

Kako kaže, ona vikendom često obilazi barove i kafiće u potrazi za muškarcem kog će povesti kući. Dešavalo joj se da u roku od 24 sata spava sa sedmoricom različitih muškaraca, a to bi nazivala “lošim danom”. Ponekad bi u seksu učestvovalo nekoliko partnera istovremeno.

Crystal  je izgubila nevinost u petnaestoj godini i vjeruje da je gotovo odmah postala seksualni zavisnik. Osjećaj da je neko želi, koji je iskusila sa svojim prvim ljubavnikom, navodio ju je da uvijek želi još.

Cifra od četrdeset ljubavnika, koju je dostigla do sedamnaeste godine nije joj se činila naročito velikom. “Nisam znala da je to neuobičajen broj. Sve što sam znala bilo je da sam se osjećala dobro dok sam imala seks“, objašnjava ona.

Crystal ističe da uvijek koristi zaštitu i da nikada nije imala nijednu polno prenosivu bolest. Nažalost, ona nije sposobna da bude majka.

Ona je danas svjesna da boluje od zavisnosti, ali kaže da ne može ništa protiv toga, jer se svaki put kada pokuša da se odrekne seksa osjeća veoma loše. “Ako par dana provedem bez seksa, upadam u depresiju i imam manjak energije”, kaže Crystal.

Iako su joj neke prijateljice već okrenule leđa zbog promiskuitetnog ponašanja, ona ne planira da potraži profesionalnu pomoć. “Seks je jedina stvar koja čini da se osjećam dobro u svojoj koži. Prestaću tek kada muškarci budu počeli da me odbijaju, ali vjerujte mi da nisam ponosna na to”, prenosi Blic.

Informer.ba