Izdvojeno Jet set Showbiz

Srpska manekenka Tijana Milošević umrla od sepse!

Poznata srpska manekenka iz agencije „Model tatu“ Tijana Milošević (30), top-model i jedno od zaštitnih lica „Bambijevog“ keksa „plazma“, umrla je od sepse, piše Kurir.

Poznato mi je da je Tijana umrla od sepse… Četiri dana se borila za život. Svi smo u šoku! Ne razumjem zašto bi sada pisali o njoj, a nitko nije o tome koliko je bila uspješna dok je bila živa! Tragedija je velika i njena obitelj je u agoniji, posebno zato što je bila mlada i što je za sobom ostavila malog sina “- rekla je za Kurir Mina Zimonjić, vlasnica modne agencije „Model tatu“.

Ona je dodala da je Tijana bila vrhunski model i jedna od najljepših Srpkinja.
Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voljeli s njom da rade. Proputovala je cijeli svijet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini… Uradila je reklame za „Bambi“, „Don kafu“, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji „Tvojih pet minuta, nečiji cijeli život“ – rekla je Mina Zimonjić.

Obitelj Tijane Milošević juče nije bila raspoložena za razgovor s novinarima.

Ne razumjem zašto biste sada pričali i pisali o tome da li je neko kriv za njenu smrt ili ne. Sad kad je nema, što god da napišete, nju ne može da vrati “- rekao je vidno potresen Tijanin suprug Milan.

Ni suprug Milan, a ni Mina Zimonjić nisu željeli da kažu kako je Tijana Milošević dobila sepsu. Kurir, međutim, neslužbeno saznaje da je trovanje nastupilo poslje popravke zuba! Intervencija je najverovatnije urađena 16. listopada, a četiri dana kasnije prestalo je da kuca srce Tijane Milošević.

 

Kurir/Informer.ba