Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Šta bi trebalo da učinite za svoju dragu

Ako ste u vezi, natjerajte se da uradite ove sitnice i budite sigurni da ćete uživati u efektu koje one mogu da stvore.

-Svako voli da čuje lijepe stvari o sebi. Ako znate kako da zaista udjelite kompliment ženi, ne dozvolite da vas bilo šta zaustavi! Ne morate da pretjerujete i hvalite je zbog svega što uradi ili kaže. Čak i one suptilne će “odraditi posao“.

– Koliko puta ste se ponudili da pomognete ženi u kućnim poslovima? Ili da nešto popravite, odete u nabavku ili se zaista zainteresujete da pronađete rješenje za neki poslovni problem koji je muči? Čak i ako ste totalni promašaj u bilo kojoj od ovih stvari, to što se ponudili pomoć će vam donjeti mnogo poena!

– Kada ste poslednji put iznenadili svoju ženu? Ne morate organizujete raskošnu večeru, odvedete u fensi provod ili osvajački pohod na prodavnice koji će vas koštati “kao svetog Petra“. Žene su zahvalne čak i za male znake pažnje.

– Recite svojoj dragoj koliko vam znači i potpuno će odlijepiti od sreće. Većina muškaraca već poslije nekoliko nedjelja veze uzimaju svoju partnerku zdravo za gotovo. Ne dozvolite da se to dogodi i vama.

– Ukoliko želite da dobijete batine i budete izbačeni naglavačke iz stana, slobodno poredite svoju sadašnju djevojku ili ženu sa bivšom. Dame su veoma osjetljive kada ih porede sa drugim ženama. Pored bivše, ne poredite ih ni sa poznatim ličnostima, a posebno ne sa svojom mamom.

Smedia/Informer.ba