Lifestyle Showbiz

Šta muškarci prvo primjete na ženi?

Suprotnom polu nas prvo privuče fizički izgled i to nije tajna. Međutim, već poslije prvih pet minuta susreta počinjemo da primjećujemo druge stvari. Provjerite šta frajerima odmah zapadne za oko.

Nasuprot popularnom vjerovanju, žene su više vizuelni tip nego muškarci. Dok se muškarci ženi dive, dame detaljno proučavaju svaki detalj. Međutim, djevojke su vješte i svoju analizu sprovode prikriveno, dok muškarci to rade manje diskretno.

OČI – Kontakt očima je veoma važan. Ako je pogled pun samopouzdanja i veseo, to će privlačiti pažnju. Skretanje pogleda i izbjegavanje namjernog kontakta očima, ne djeluje privlačno.

OSMJEH – Osmjeh može da kaže mnogo o ženi. Da li je sladak i originalan ili je očigledno usiljen i lažan? Takođe, neke muškarce će privući jak smjeh koji odzvanja, dok će druge zainteresovati djevojka koja se nevino smješka.

DRUŠTVO – Vjerovali ili ne, muškarce veoma plaše velike grupe žena. To nije ništa čudno, svako se plaši odbijanja, naročito pred publikom. Koja je idealna brojka? Tri. Dvije prijateljice će lako moći da se odvoje kada vam zgodni dasa priđe.

KOSU – Momci ne znaju mnogo o preparatima za njegu kose koje koristite, ali vole da je meka i da lijepo miriše. Čak 44 odsto muškaraca kaže da je kosa prva stvar koju primjete na ženi, 26 odsto prvo pogleda odjeću, a samo jedan odsto manje muškaraca prvo pogleda ženske noge.

ŠMINKU – Ako nosite toliko šminke da vaše lice izgleda kao nacrtano, momci će se pitati da li postoji nešto što želite da prikrijete. Nijedan čovjek ne želi tragove od pudera na majici kada vas zagrli.

DEKOLTE – Momci bi voljeli da sve djevojke otkopčaju prva dva dugmeta na košulji, to ne kriju. Međutim, većina muškaraca ne cijeni napadno i vulgarno obučene djevojke.

Informer.ba