Lifestyle Showbiz

Šta ne reći muškarcu tokom seksa

Iako većina muškaraca voli “prljave riječi” kada je valjanje ispod plahte u pitanju, neke stvari ipak treba prećutati.

Muškarci se, baš kao i ljepša polovina, samo žele opustiti i uživati u seksu, a ne ostati zatečeni izgovorenim riječima partnerice.

Kako biste izbjegli takve neugodne situacije, Cosmopolitan je izdvojio pet stvari koje mu nikada, ali baš nikada ne smijete reći kada je seks u pitanju.

Ako vas partner zamoli da podijelite s njim neku svoju maštariju, to ne znači da možete nadugačko i naširoko opisivati sliku seksa s drugim muškarcem. Vaš partner će cijeniti maštovitost, ali ne morate biti baš toliko eksplicitni.

Njegov prijatelj
Kada radite one stvari nemojte mu slučajno priznati da vam je ipak drago što ste s njim, a ne s njegovim prijateljem kako ste prvo planirali. Iako je vaša namjera bila uputiti mu kompliment, on to neće tako shvatiti.

Hoćeš uskoro?
Ovo pitanje izbrišite iz glave. Vaša nestrpljivost ne samo da mu daje do znanja da niste doživjeli orgazam, nego i pokazuje kako samo čekate njegov vrhunac da biste mogli mirno zaspati.

Želim bebu
Razgovor o potencijalnoj prinovi treba se događati izvan kreveta, a ne u trenutku strasti – to je pravilo!

Ups, zaboravila sam pilulu
O kontracepciji se raspravlja prije seksa. Ukoliko ste zaboravili popiti kontracepcijsku tabletu, koristite kondome i tako se oboje osigurajte.

 

Tportal/Informer.ba