Lifestyle Showbiz

Šta to žene čini seksi?

Uz crveni ruž kakav nosi i Sofia Vergara, štikle i donje rublje
U svrhu poboljšanja ponude za najvjernije kupce koji su spremni svo bogatstvo uložiti u izgled – žene, brojne agencije već godinama provode istraživanja o stvarima za kojima dame prvo posežu u nastojanju da se osjećaju seksepilnima.

 

Do sada se tako pokazalo predvidljivim da visoka potpetica i crveni ruž zauzmu visoka mjesta na listi, no iznenađujućom se pokazala činjenica da instant podizači stila ženama više nisu prioritetni.

Čak 80 posto ispitanica u najnovijem istraživanju koje je provela američka agencija Boux Avenue na prva tri mjesta najvažnijih ‘stvari’ koje im pružaju osjećaj zavodljivosti i seksi izgleda stavila je glatke noge, donje rublje i komplimente na račun izgleda.

Nevjerojatno je da tako suptilne promjene mogu uvećati seksi osjećaj kod žena, do sada smo na moć koje rublje daje gledali podcjenjivački no ovi rezultati dokazali su samouvjerenost žena modernog doba‘, istaknula je glasnogovornica agencije Lisa Bond.

Istraživanje je pokazalo i da jedna od dvadeset žena svakodnevno ulaže veliki napor kako bi se osjećala seksi, a tu je još uvijek značajan postotak dama koje se, kada žele zavodljivi izgled, ne odriču visokih potpetica te crvenog ruža.

Zadovoljna.hr/Informer.ba