Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Šta to žene prvo primijete na muškarcima

Muškarci i žene imaju sasvim različite prioritete kada su sastansi u pitanju, što ne čudi jer su suprotna mišljenja i krivo protumačeni signali česti uzroci nesporazuma. Evo nekoliko sitnica koje će ona nasastanku svakako primijetiti, pa pazite što radite.

Muškarci su s Marsa, a žene s Venere. Sigurno ste već bezbroj puta čuli za ovu tvrdnju, a mogu je potkrijepiti sudari ovih planeta kada je prvi sastanak u pitanju. Shine je sakupio mišljenja svojih blogera i čitatelja, pa izdvojio pet stvari na koje zaista treba paziti na prvom sastanku.

1. Higijena

Smiješno da se u 21. vijeku mora pisati o vodi i sapunu, ali djevojke će odmah nanjušiti ako ste se slučajno zaboravili otuširati prije sastanka. Pazite da vam nokti budu uredni jer biste mogli djelovati zapušteno. Obrijte se barem za prvi sastanak iako se furate na opušteni look. I, naravno, pobrinite se da ne bude zadaha.

2. Odjeća

Zavisno koje ste mjesto odabrali za sastanak budite prikladno, ali sa stilom i uredno obučeni. Djevojke vole muškarce koji imaju stila i koji se znaju obući, a za to nije nužno potrebna markirana odjeća. Uvijek trebate imati nekoliko kvalitetnih komada, a nećete pogriješiti ako usto, primjerice, kombinujete traperice i dobre cipele.

3. Znate li razgovarati

Ako veče planirate provesti samo slušajući i eventualno pričati s konobarom dok naručujete hranu i piće, ne računajte na drugi sastanak. Žene od muškarca traže da zna izreći svoje mišljenje bez obzira na to što su one sposobne pričati ikada treba i ne treba. Stoga razmislite o čemu biste sve mogli razgovarati i pročitajte novine koji dan, ako niste, jer se uvijek može popričati o nekim aktualnim temama.

4. Kako ćete je osvojiti

Bez obzira na to jeste li tip koji bolju polovinu voli obasipati pažnjom i poklonima probajte zaključiti trebate li nekako iznenaditi djevojku s kojom izlazite.

Ona će sigurno biti zadovoljna ako neku malu sitnicu namijenite samo njoj, makar se radilo o upaljenoj svijeći na stolu koja će osigurati romantičnu atmosferu. Žene to ne rade namjerno, ali podsvjesno se odmah bolje osjećaju ako im se pokloni malo pažnje. Dakle, nije potrebno skinuti zvijezdu s večernjeg neba, već uputiti koju toplu riječ ili donijeti zgodno upakiranu čokoladicu.

5. Gdje gleda

Sve ste korake savršeno napravili i osjećate hemiju, ali odjednom prolazi prelijepa plavuša dugih nogu i niste si mogli pomoći. Hm, koliko god je to muškarcima teško shvatljivo, žene ne vole kad u njihovoj prisutnosti gledaju druge žene!

 

Tportal/Informer.ba