Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Šta žene žele da muškarci znaju o seksu

Seks i nije baš tako komplikovan. To je biološki nagon, nešto što bi svi mi trebalo da znamo instinktivno, ali svaka žena koja je bila s muškarcem koji je pola sata “petljao” oko kopče njenog brushaltera ili koji nikako ne može da “odradi” dobar oralni seks, zna da to ipak nije tako jednostavno.

Imati peh i naletjeti na muškarca koji baš i nije dobar u seksu i nije tako rijetko, kao što vi možda mislite…
Čini se da su godine gledanja pornića i loši savjeti od prijatelja ili starije braće onesposobili muškarce da pogode šta mi volimo u seksu. A ni mi sebi ne činimo uslugu time što nas je često sramota da progovorimo o tome što nam se sviđa u krevetu.

Dakle, za sve tipove koji se baš ne snalaze najbolje kada je u pitanju žensko tijelo napravili smo kompilaciju 10 stvari koje bismo htjeli da muškarcii znaju o seksu (i nama).

Sise = neodvojivi deo tela: Da, da… One su lijepe i cool, ali baš kao i vaši testisi – one su dio tjela koji se ne može odvojiti. Dakle, nema razloga za guranje i navlačenje, kao da pokušavate da ih skinete i stavite sebi u džep.

Koristite jezik: Kad vam je glava u našem “južnom” području, zaboravite sve što ste naučili u pornićima, kao na primjer da zaronite glavom unutra i tresete njome kao da ste mokri pas, to NIJE dobra tehnika.

Predigra: Čuli ste sve o tome kako ženama treba više od pet sekundi prije nego ga “utaknete” unutra – to je tačno! Našim motorima treba vremena da dođu na radnu temperaturu i ne volimo kad se prejako nagazi na gas. Zapamtite to!

Prestanite da nas ispitujete: Postoji jako malo stvari koje su iritantnije od toga kad vas u trenucima strasti prenadobudni partner ispituje “Hoćeš li/kad ćeš svršiti?”. Mislim, lijepo je što vam je stalo do našeg užitka, ali već ćemo vam to dati do znanja, ako ste već nesposobni sami da prepoznate po pokretima tijela i izrazu lica.

Lubrikant je uvek dobar: To ne znači da niste uspjeli da nas dovoljno napalite i navlažite, ali ako želite da se igrate “tamo dole” koristite lubrikant! I ne, mnoge žene ne vole da se prsti u njih guraju veoma brzim tempom, pogotovo ne bez lubrikanta!

Vi nemate 15 godina: urlikanje, zavijanje, pa čak i lajanje (da dobro ste pročitali, nekima od nas se i to dogodilo) i drugo adolescentsko ponašanje jednostavno nije privlačno. Da, zabavno je smijati se tokom seksa, ali se ne morate ponašati k’o maloljetna budala.

Hladne ruke = loše: Ne postoji ništa gore od toga kad se potpuno zagrijete i onda neko na vas stavi ledene ruke. Brrr! Pokrenite malo svoju cirkulaciju. Nosite rukavice, ili šta god već!

Nemojte pokušavati da nas impresionirate: Mi možemo da prepoznamo kada pokušavate da budete “cool“. Otkopčavanje brushaltera jednom rukom? To nas neće impresionirati. Radije se ponašajte opušteno i prirodno.

Sve žene su različite: Usputni seks je usputni s razlogom. Po pravilu se nevjerovatan seks ne dogodi s osobom koja ne zna kako da te dodiruje na pravi način jer te ne poznaje. Za to nam je potreban neko ko to zna (i kome je stalo da zna) šta volimo i želimo u seksu. Zato, odvojite vremena da naučite nešto više o nama. Verujte nam, isplatiće vam se!

Ne plašite se seks igračaka: Mi to možda nećemo spomenuti, ali ako ponesete vibrator u krevet – bićemo vam veoma, VEOMA zahvalne.

Čini se kao da je potrebno da žene češće progovore o tome šta žele i vole, piše”Žena”. Zato zapamtite, recite mu šta želite, i šta ne radi onako kako bi trebalo!

 

Smedia/Informer.ba