Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Šta znači kad sanjate seks sa…

Seks je često tema naših snova, a osoba sa kojom imamo seks u snovima najčešće nije partner. Ne morate da osjećate grižu savjesti, to ne znači da podsvjesno želite da švrljate! Najčešće vam ovakvi snovi otkrivaju šta nedostaje u vašem životu ili vezi.

Osoba sa kojom ludujete u strastvenim snovima može mnogo toga da otkrije o trenutnom stanju vaše psihe, objašnjava terapeut Šeron Gilčrest O Nil, autor knjige „Kratak vodič za srećan brak“.

SEKS SA NADREĐENIM

Ako sanjate žestok seks sa šefom na kancelarijskom stolu, ne znači da to želite i da uradite na javi. To vam samo vaša psiha poručuje da morate da budete autoritativniji i agresivniji u životu. Ako, pak, sanjate da to radite sa kolegom, znači da biste voljeli da budete kao ta osoba ili vam se možda nešto kod te osobe dopada, a da toga niste ni svjesni.

SEKS SA BIVŠIM LJUBAVNIKOM

Bivši će se pojaviti u vašim vrućim snovima najčešće onda kada trenutna veza pređe u rutinu i postane dosadna. Ubacivanjem bivšeg “u igru” vaš mozak želi da oživi sadašnju romansu.

SEKS SA STRANCEM

Prije nego što odete kod psihijatra, trebalo bi da znate da taj stranac u snovima predstavlja – vas. Da li ste nedavno uradili nešto za šta je trebalo mnogo snage i hrabrosti? Ako je tako, onda ovaj san govori da ste ponosni na svoja dostignuća.

SEKS SA MUŽEM VAŠE NAJBOLJE PRIJATELJICE

Nikada vam ne bi palo na pamet da spavate sa mužem svoje najbolje prijateljice! Zašto onda to sanjate? Možda zato što on posjeduje neke kvalitete koje biste rado vidjeli i kod vašeg partnera.

SEKS SA OSOBOM ISTOG POLA

Ne mora da znači da imate prikrivene homoseksulane sklonosti. Ovakav san obično pokazuje da imate visoko mišljenje o vašoj ženstvenosti. Seks sa osobom istog pola često se javlja za vrijeme trudnoće.

 

Informer.ba