Izdvojeno Muzika Showbiz

Supruga Bakira Izetbegovića porodila folk pjevačicu Sanelu Sijerčić

I meni samoj je bilo smiješno kako se sve “odigralo” prije poroda. Došla sam na redovan pregled kod svoje doktorice prof. Sebije Izetbegović. Pošto nisam očekivala da ću tog dana ostati u bolnici, kao i svaki put, na pregled sam došla sređena, “napirlikana”…

I drugo pa muško! Folk pjevačica Sanela Sijerčić Ilić prošlog petka 16. septembra na Jezeru je rodila sina dugog 54 centimetra i teškog 3,5 kilograma.

Iako je bila zaboravila na “uzbune” tokom noći, Sanela kaže da se brzo navikla na novi dječiji plač.

” Prelijepo je ponovo postati majka! Isti osjećaj kao kada sam rodila i Denaja. Istina, onda nisam znala kako će mi proći prvi susret sa bebom, kako ću se na sve naviknuti… Sada je malo drugačije, ali ono što osjećam kao majka isto je kao i onda kada sam rodila Denaja. Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I beba i ja smo super” – sretna je folk pjevačica.
sanela sijercic2

Porod je obavljen malo ranije s obzirom na to da je beba već bila zrela i spremna za ovaj svijet, a doktori su pjevačici preporučili da porođaj završe prije i zbog njenog zdrastvenog stanja odnosno operativnih zahvata koje je ranije imala.

” I meni samoj je bilo smiješno kako se sve “odigralo” prije poroda. Došla sam na redovan pregled kod svoje doktorice prof. Sebije Izetbegović. Pošto nisam očekivala da ću tog dana ostati u bolnici, kao i svaki put, na pregled sam došla sređena, “napirlikana”… jer sam kasnije planirala sa sinom i Zoranom prošetati gradom. Ali, kada me doktorica pregledala odmah je rekla da ostanem i da će me poroditi. Iznenadila me jer još nisam očekivala da ću u salu. I odmah su me pripremili i brzo obavili “carski rez”” – priča nam nasmijana mama.

Još uvijek nisu odlučili kako će se sin zvati. Zapravo, ona se, kako kaže, neće miješati u “taj dio obaveza”. Odluku o imenu sina donjet će Denaj i njen suprug Zoran.

” Sigurno je da će biti neobično ime baš kao što je i Denaj. Njima sam prepustila da se odluče kako će se zvati “- nastavlja pjevačica.

 

Express/Infrmer.ba