Izdvojeno Jet set Showbiz

Tajne poznatih: Oni smrde, prljavi su, imaju gljivice…

Iako se nerijetko čine ‘ulickane’ od glave do pete, za što se brine cijela vojska frizera, stilista i vizažista, čini se da holivudske zvijezde kriju neke grozne tajne o svom izgledu.

Upravo su o tim tajnama progovorili prestižni holivudski stilisti, koji su za časopis Star progovorili o nimalo pohvalnim navikama nekih od najpoznatijih svjetskih zvijezda.

Sasvim je sigurno da te zvijezde više truda ulažu u prikrivanje problema s higijenskim navikama nego ispravljanje istih, no njihove su tajne otkrili saradnici kojima su povjerili svoj izgled, čime su nepovratno osramoćeni.

Kristen Stewart
‘Ona neprestano ima crno pod noktima, hoda u prljavim tenisicama i užasno se ponaša. Vrlo malo ljudi zbog toga pristaje raditi s njom, ona jednostavno odbija izgledati pristojno i uredno’, kazao je jedan od holivudskih stilista.

Angelina Jolie

Uprkos lijepim oblinama, sudeći prema izjavama stilista, Angelina se ne može pohvaliti svojom guzom. ‘Ona nosi gaćice s umetcima za podizanje guze kako bi svojoj mršavoj figuri podarila obline, no ovaj dodatak jasno je vidljiv svaki put kad glumica obuče svilenu haljinu. Neki modni brendovi joj zbog neobičnih izbočina na stražnjici koje se vide na crvenom tepihu odbijaju posuditi haljine.’

Brad Pitt
‘Dok je snimao film Troja zaradio je nadimak Arm Pitt (eng. armpit – pazuh) jer je užasno smrdio’, kaže izvor koji je otkrio i kako je Bradov novi, ‘zapušteni’ izgled rezultat višesatnog ‘uređivanja’, odnosno zapostavljanja higijene.

Foto: Star

Whitney Houston
Ova 48-godišnja diva ‘u svakoj prilici mora nositi grudnjak, jer su njezini umetci u grudima kao dvije gumice na olovkama koje strše u različitim smjerovima‘.

Robert Pattinson
‘On ima gljivice na nogama! Nokti na njegovim nožnim palcima su potpuno izvrnuti i neugodno žute boje‘, kazao je izvor.

Jeremy Piven
Ovaj 175 centimetara visoki glumac nosi cipele s platformom od gotovo osam centimetara. ‘Obično ih nekako uspije sakriti, što mu nije pošlo za rukom kada je skinuo cipele u jednom wellnessu u Miamiju‘, tvrdi izvor.

Lindsay Lohan
‘Uvijek se šalimo da ako joj je nešto pri ruci, ona će to uzeti. Vidio sam da ‘prisvaja’ sve, od proizvoda za njegu kose do krznenih kaputa. Ona je neizlječiva kleptomanka.’

Jennifer Aniston
Aniston je naprosto opsjednuta svojom kosom. ‘Doživi živčani slom kada joj netko napravi frizuru kakvu nije htjela’, kaže dobro upućen izvor. Osim toga, prema navodima osobe bliske glumici, ona se ne želi sama fenirati. ‘To je bizarno i opsesivno. Ona je u stanju zvati svog frizera u bilo koje doba dana samo da joj osuši kosu’, kaže izvor, napominjući da je raskalašena glumica nedavno zvala frizera jer je poželjela šišanje – u četiri ujutro! ‘To je izgledalo kao kriza srednjih godina u četiri ujutro’, kaže izvor.

 

Magazin.hr/Informer.ba