Izdvojeno Jet set Showbiz

Tamara Cvijanović: Moda je moja najveća strast

Model Tamara Cvijanović nedavno se vratila iz Istanbula gdje je vrijedno radila, bila je zaštitno lice mnogih reklamnih kampanja te snimila nekoliko kataloga. Za naš portal ova karizmatična studentica Engleskog jezika iz Doboja otkriva nam tajne vezane za njezinu najveću strast – modu.

“Za modu sam se zainteresovala još kao klinka kada sam uživala kupujući svjetske modne časopise, moda je divna i lijepa a ja volim da budem dio te ljepote. Moda je moja najveća strast, uživam pozirati pred foto objektivom kao i nositi revije, osjećaj je zaista divan i to su trenutci za pamćenje, osjećam veliki adrenalin kad sam na pisti. Zadnje dvije godine sam puno radila kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, nosila sam kreacije Cece Vuković, Blanke Zgonjanin, Bojane Stanković, Barbare Kos na Fashion weeku u Sarajevu, Banjoj Luci i  Tuzli. Također sam snimila i nekoliko modnih editorijala kao i kataloge za neke hotele u našoj zemlji i Turskoj”.

Dodajmo i to da Tamaru već za mjesec dana  očekuje ponovni odlazak u Tursku kada završi obaveze na fakultetu, a na ljeto svakako planira tradicionalno otputovati u Grčku.”

                                                                                                                                                                Adi Hodžić/Informer.ba