Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Tamara Ecclestone: Želim probati čuvene ćevape iz Sarajeva

Tamara Ecclestone, kćerka vlasnika “Formule 1” Bernieja Ecclestonea nedavno se vratila sa petnaestodnevnog odmora na Maldivima. Po dolasku u svoj rodni London na Twitteru je napisala kako mrzi saobraćajne gužve i klimu Londona, te da jedva čeka ponovo otputovati negdje. Dubai je navela kao svoju narednu lokaciju za odmor, piše Express.

Međutim, na svom Facebook profilu napisala je da će sa mamom Slavicom Ecclestone, rođenom Radić, ljetovati u Dubrovniku. Na profilu je, između ostalog, navela da je mama ubjeđuje da posjete i Gorane kod Laktaša odnosno Slavičino rodno mjesto.

Tamara je navela da će pristati na mamine molbe ukoliko se ona odluči da je odvede do Sarajeva odnosno ukoliko je počasti sarajevskim ćevapima na Baščaršiji, navodi Express.

Ona je prošle godine bila u društvu najveće muzičke zvijezde u Jugoslaviji (misli na Harisa Džinovića sa kojim je Slavica pratila modnu reviju Meline Džinović u Beogradu prošlog ljeta), a sada ja tražim da me počasti toliko čuvenim ćevapima iz Sarajeva“, napisala je Tamara.

 

Informer.ba