Izdvojeno Jet set Showbiz

Tijana Stajšić: Seksom sam do sada mogla zaraditi milione

Bivša Miss Jugoslavije Tijana Stajšić priznaje da je dobijala nepristojne ponude, ali i da ih je uvijek odbijala. Prema njenim riječima, prostitucije ima svuda, a manekenke su najviše izložene tim pričama jer su lijepe i zgodne.

Novosadska ljepotica Tijana Stajšić, koja je prije deset godina osvojila titulu Miss tadašnje Jugoslavije, i dalje se nalazi na vrhu lista najlepših žena na svijetu – američki magazin Complex nedavno ju je uvrstio na četvrto mjesto liste najljepših žena Srbije.

Usred skandala izazvanog informacijama da se veliki broj manekenki, fotomodela i pjevačica bavi poslovnom pratnjom i elitnom prostitucijom, Tijana za Press otkriva da u tome ima istine.

Toga ima svuda, bilo je, i bit će. Manekenke su najviše izložene tim insinuacijama, budući da ti poslovi iziskuju ono što djevojke koje se bave manekenstvom uglavnom imaju – lijepo lice i zgodno tijelo. To važi i za pjevačice. Svako bira svoj put i šta će i kako raditi“, kaže Tijana, priznajući i da je sama dobijala nepristojne ponude.

Ko god da se bavi ovim ili nekim drugim javnim poslom, neće biti potpuno iskren ako kaže da barem jednom u životu nije imao ponudu tog tipa. Pitanje je da li je prihvatio ili ne. Sve je stvar ličnog izbora. Do sada sam mogla biti milionerka“, kaže ona.

Zanosna Novosađanka nije iznenađena što se u izboru magazina Complex našla na četvrtom mjestu najlješih žena u Srbiji, ali ni time da je Ceca Ražnatović prvoplasirana na toj listi.

Iako mi prija što sam u velikoj konkurenciji zauzela četvrto mjesto, moram reći da sam se prije tačno deset godina našla među deset najlepših žena svijeta na Izboru za Miss svijeta, tako da za mene ova lista nije ništa neobično. Svih deset nas zasluženo smo na listi, a smatram da je Ceca opravdano i zasluženo zauzela prvu poziciju. Njoj ona pripada u svakom smislu“, smatra Tijana.

 

Informer.ba