Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Tipovi žena koje vam mogu upropastiti vezu

OTIMAČICA MUŽEVA
Ovaj tip žene može biti neko kog poznajete ili potpuni stranac, a voli baš zauzete muškarce. Otimačice muževa obično same sebe uvjere da vaš brak nije ni valjao ili ih samo nije briga. Suprug ima svoju volju i napraviće šta odluči, ali vi možete da osigurate da odluka bude u vašu korist. Trud koji uložite u vezu uticaće na njegovu odluku da kod kuće ima sve što mu je potrebno.

STEPFORDSKA ŽENA
Ona ima sve u savršenom redu i njen je život bez mane. Ona je supruga puna podrške, posvećena djeci, predivno izgleda i savršeno kuha – sve što muškarac može da poželi.

AKO JE ZADOVOLJAN KOD KUĆE, NEĆE TRAŽITI DALJE
Znajte da zapravo ne želi da ukrade vašeg supruga, ali ako se budete stalno sa njom upoređivale i osjećale da ona može sve, za razliku od vas, imaćete probleme u vezi zbog sopstvene nesigurnosti. Morate shvatiti da vi niste i ne možete biti poput nje, a pokušaj da postanete takvom oduzeće vam toliko energije da će sve ostalo biti zapostavljeno.

MAJKA NJEGOVE DECE
Ne zvuči ohrabrujuće, ali ona je gora od bilo koje bivše, jer njena veza sa djecom nikada ne može biti prekinuta. Morate znati da će uvek biti prisutna ako on želi da brine o svojoj deci. Zamka je u činjenici da li je on još zainteresovan za nju ili se stalno brine šta ona radi sa djecom, pa previše energije odlazi u tom smeru.

PRIJATELJICE
Ako ste u vezi sa muškarcem koji ima dosta prijateljica, to može biti problem ako se razbacuju pametnim savjetima i organizacijom vašeg vremena. Stvarno nemate sreće ako je i jedna od njih bivša ljubav, jer na njihov najmanji signal da im niste dragi, on vjerovatno neće stati na vašu stranu. Na trenutak samo zamjenite uloge i jsetite se koliko uticaja imaju vaše prijateljice i kako brzo djeluju njihovi negativni komentari.

MAJKE
Iako nas od rođenja spasavaju od nevolja i nema ništa teže kad im djeca pate, u ovom slučaju mogu napraviti veliku dramu. Bez obzira na to radi li se o vašoj ili njegovoj majci, samo oprezno, jer majke začas zakomplikuju stvari. Ne zaboravite da one imaju gotovo legitimno pravo da igraju na kartu griže savesti i manjih ucjena.

Smedia/Informer.ba