Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Top 10 ženskih seksi fantazija

Ako ste mislili da žene ne fantaziraju o bezobraznim stvarima, prevarili ste se. One su eksperti kada su u pitanju maštanja i ne ograničavaju se tradicionalnim stvarima.

Top 10 ženskih fantazija obuhvata sve, od fetiša do grupnog seksa, a mnoge od pripadnica nežnijeg pola ne žele da se zaustave samo na fantazijama.

1. Ona dominira

Žene vole velike i snažne muškarce koji mogu da ih uzmu u naručje i nose ka zalasku sunca. Međutim, jedna od najvećih fantazija odnosi se upravo na te snažne muškarce koje žele da potčine u spavaćoj sobi. Scenario se zasniva na obožavanju njenog tijela koje mora da bude u centru pažnje. Ona voli da kontroliše situaciju dok uživa u potpunoj posvećenosti muškarca.

2. On dominira

Izgleda da moderne nezavisne žene više vole prave muškarce koji se ne plaše da ih preplavi testosteron. One žele da osjete prste u svojoj kosi i zube na ramenu – muškarca koji ih posijeduje tako da može da uživa u svojoj ženskoj strani.

3. Učenica

Mnoge žene vole da se oblače kao učenice i da igraju ulogu neposlušne djevojčice koja čeka zasluženo pljeskanje po guzi.

4. Seks sa strancem

Seks bez obaveza je nešto što većina žena želi da iskusi, ali se u stvarnosti ne usuđuje. Njen libido se podgrijva idejom da joj u mračnom, zadimljenom lokalu prilazi zgodni stranac koji je odvodi u sobu gdje se prepuštaju divljem seksu.

5. Trojka sa još jednom ženom

Ova fantazija rijetko podrazumijeva da se muškarac bavi objema djevojkama – nijedna žena ne želi da gleda svog partnera kako dodiruje neku drugu. Njegova uloga treba da bude voajerska, dok se ona ne odluči da ga uključi u igru.

6. Trojka sa dva muškarca

Fantazija u kojoj je obožavaju dva muškarca koja joj se u potpunosti posvećuju i dalje je tabu i uglavnom ostaje u domenu mašte.

7. Voajerizam

I one vole da gledaju, zato često maštaju kako vire kroz komšijski prozor i špijuniraju nastrani par na dijelu. Ova fantazija joj dozvoljava da bude bezobrazna bez da „uprlja“ svoje ruke.

8. Grub seks

Divlji, prljav seks bez osijećaja krivice uglavnom podrazumijeva predivnog muškarca koji je odnosi do spavaće sobe i brzo se baca na posao. Ona se kao buni dok joj on cijepa odjeću, a zapravo uživa u svakom minutu igre.

9. Egzibicionizam

Vijerovali ili ne, mnoge žene prilično uzbuđuje seks na javnom mijestu, kada rizikuje da vas neko gleda.

10. Striptiz

Većina žena nema hrabrosti da se skine u javnosti, ali je svakako uzbuđuje ideja da vam izvede privatni ples u krilu. Kada vidi da se muškarac uzbudio dobija na samopouzdanju i svijesna je da u potpunosti kontroliše situaciju.

 

B92/Informer.ba