Izdvojeno Jet set Showbiz

Top lista 10 najomraženijih slavnih osoba

Vrlo suvereno na listi vodi Paris Hilton. Sve što su Charlie Sheen i Britney Spears učinili da bi dospijeli na vrh, svi oni skandali od kojih se normalnom čovjeku pomalo povraća, nije bilo dovoljno da preteknu razmaženu bogatu nasljednicu.

Ovo je istraživanje za agenciju Reuters sastavio Institut za ispitivanje javnog mnijenja Ipsos i prema njemu više od 60 posto ispitanih stavilo je Paris Hilton na prvo mjesto, dok je Charlie Sheen dobio 52 posto glasova. Treće mjesto dijele Britney Spears i Kanye West s 45 posto glasova.

Da Amerikanci ne opraštaju lako nevjeru vidi se po tome da su na listu stavili i dva poznata brakolomca – peti i šesti su Arnold Schwarzenegger i Tiger Woods. Bivši guverner Terminator dobio je 44 posto, a golferska zvijezda 42 posto glasova.

Na sedmom su nedavno vjenčana reality zvijezda Kim Kardashian ispred Mela Gibsona čije su se brakorazvodne i alkoholičarske avanture izgleda pomalo zaboravile pa je dobio “samo” 33 posto. Deveti na listi je Donald Trump, a deseti košarkaš Lebron James s 29 posto glasova.

 

metro.hr/Informer.ba