Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Totalno pogrešni razlozi za seks

U seksu nema ničeg lošeg i sigurno ste svjesni svih njegovih pozitivnih strana. Međutim, pitanje je koji su vaši razlozi zašto uopšte stupate u intimne odnose. Vrlo rado bismo vjerovali da svi to rade iz ljubavi prema partneru i da ne postoji ni jedan drugi razlog. Ipak, nije uvijek baš tako i žene se nađu u situaciji da rade ispravne stvari, ali iz pogrešnih razloga. Možda se se prepoznate u slijedećih 10 razloga koje navodi “She”.

OSVETNIČKI SEKS
Ako se spetljate sa najboljim prijateljem svog dečka samo zato što je on vas prevario ili vas na neki način uvrijedio, nigdje vas neće dovesti osim do još većeg problema. Najvjerovatnije će se na kraju njih dvojica udružiti protiv vas i ako ništa drugo, onda komentarisati i porediti iskustva.

BEZBOLNA DIJETA
Probali ste sve moguće dijete i prečešljali sve teretane, ali nikako da dobijete rezultate, pa ste se odlučili na laganiju varijantu. U časopisima ste pročitali da 57 kalorija gubite svakih 15 minuta seksa pa ste se bacili u akciju iscrpljivanja svog partnera. Iako se muškarci retko bune kada je seks u pitanju, nije fer da ga iskoristite samo zbog skidanja kilograma.

SEKS U ZANK ZAHVALNOSTI
Muškarac vas je napokon izveo van na večeru, možda vam bez nekog razloga kupio majicu, parfem ili nakit i vi odmah skačete na njega da bi mu zahvalili. Zaista to želite ili se samo nadate da će opet odriješiti kesu, jer ste mu dali nagradu?

KORAK DO SLAVE
Želite da budete uspješna i shvatili ste da je lakše onima koji se kreću u krugovima slavnih i poznatih. Mislite da se bez veze ne kaže “S kim si, takav si“. Ali imati intimne odnose samo zbog posla, poznanstva ili slave nije baš sretno rješenje. Zapamtite: slava se ne prenosi seksom! Nađite bolji način.

DA VAS NE ODBACI
Ukoliko seks koristite da bi zadovoljili muškarca samo kako ne biste bili odbačeni, to vas sigurno neće za njega zadržati dugo. Ukoliko i sami ne uživate u tome što radite i dalje ćete djelovati neprivlačno i opet ćete biti nepoželjni i napušteni. I muškarci osjete kada odnos nije iskren.

SEKS UMESTO LIJEKA
Možda ste nedavno čitali kako seks rJešava sve vrste boli, od glavobolje do težih oblika. Ali liječiti razno razne gubitke od posla do prekida veze – pogotovo, u nepoznatom krevetu, sigurno nije dugoročno rješenje. Radi nekoliko minuta užitka, možete da nabacite samo još veći osećaj krivice, bola i komplikacija.

SEKS IZ SAŽALJENJA
Umjesto da donirate krv ili uplatite koji euro za gladne u Africi vi ste odlučili da se žrtvujete zbog osobe koja vas oblijeće. Bio to prijatelj koji vas toliko voli, stalno vam pomaže i trudi se da bude uz vas ili neko tko vas je pridobio zbog teškog perioda u svom životu ne morate im vraćati uslugu ili ih oraspoložiti na taj način. Seks protiv vaše želje i volje nema smisla.

PIJANI SEKS
Još niste naučili gde je vaša granica? Izašli ste sa prijateljicama, popili ste previše i ne znate ni sami kako, našli se u nepoznatom krevetu nekog muškarca. Bio on poznat ili nepoznat možete zbog takvih trenutaka da imate glavobolju mnogo duže nego što je zadaje alkohol. I šta vam to treba? Imati kontrolu nad svojim životom je najvažnija stvar i to u svim situacijama.

KAD STE PREMORENI
Kako partneru reći da ste preumorni za seks, a on je jedva dočekao da dođe do vas ili vi kod njega?! U tim situacijama ima žena koje radije prećute i obave to ležeći prepuštajući njemu da “obavi posao“. A zapravo samo kvarite prosjek zajedničkim lijepim trenucima.

PRVA BRAČNA NOĆ
Vjerovali ili ne, još postoje parovi koji čekaju na seks do prve bračne noći. Što ih onda dočeka pozitivno ili negativno iskustvo, sprovedite istraživanje sami!

 

Informer.ba