Lifestyle Showbiz

Tri opasna trika za nezaboravan seks

Muškarci vole samouvjerene, originalne i hrabre žene, a najviše vole kada one sve te vrline primjenjuju u krevetu. Na brzinu savladajte tri trika koja će vam pružiti seksualno iskustvo koje se ne zaboravlja.

1. Noviteti koji će uzburkati strasti – najbrži način da razoružate partnera je jezik, pritom se ne misli na razgovor u kom ćete mu nabrojati sve njegove mane koje više jednostavno ne možete trpeti, jezik upotrebite u potpunoj tišini!

Započnite nežnim i laganim poljupcima, jezikom mu dodirujte lice i radite to sve dok se ne uzbudi. Svaki put kada završite s poljupcem nakratko ga nježno ugrizite za donju usnu. Sočne i uzbudljive poljupce ponavljajte sve dok se partnerovo disanje ne ubrza i dok ne probudite njegovu erekciju.

U njegove misli će navirati samo jedna stvar – gdje sve želi da osjeti vaše usne!

2. Pripremite čašu vode s ledom – prije nego što se bacite na oralno zadovoljavanje partnera, pored sebe stavite čašu hladne vode. Muškarci su osjetljivi na promjenu temperature, a to se pogotovo odnosi na intimne dijelove tijela. Dakle, iznenadite ga, a kako bi vam to uspjelo otpijte gutljaj vode s ledom.

Ovaj potez će proširiti nevjerovatne vibracije kroz partnerovo tijelo!

3. Uzmite stvar u svoje ruke – kada se atmosfera u spavaćoj sobi zahukta vrijeme je da upotrebite ruke. Uhvatite njegov penis i njime lagano dodirujte klitoris. Ovaj trik će vas oboje toliko uzbuditi da ćete jedva dočekati da partner uđe u vas.

Ono što slijedi je naravno – orgazam, savjetuje Zadovoljna.

 

Informer.ba