Lifestyle Showbiz

Tri stvari koje muškarci rade u filmovima, a rijetko u stvarnom životu

Filmovi su krivi za mnoge nesretne veze, a kako i ne bi bili: Svaka druga romantična komedija kao jednog od glavnih likova ima muškarca koji radi neku od ovih stvari:

1. Dolazi na vrata/ pod prozor i pjeva

Većina nas će nakon svađe s dečkom sjediti na kauču i plakati, pokušavajući ga dobiti na telefon. Filmski junak će shvatiti da je bio u krivu, i stvoriti se s buketom ruža ispred vrata djevojke koju je povrijedio. Stajat će na kiši i pjevati, ponižavati se pred susjedima, i natjerati nas, koje plačemo ispred televizora, da još više mrzimo svog dečka.

2. Zaljubljuje se u curu iz kvarta iako je okružen manekenkama

Uspješni biznismen koji je svakodnevno okružen brojnim lijepim ženama, ali odluči da je ljubav njegovog života cura koju sreće na putu do pekare? Filmovi su nas naučili da ćemo na putu do kontejnera za smeće sresti ljubav svog života, što možda i nije netačno, ali muškarac se sigurno neće zaustaviti pred nama i tražiti  od nas broj iako smo u pidžami.

3. Zaljubljuje se u curu iako je dogovoreno da je samo riječ o seksu

Ashton Kutcher i Natalie Portman, Justin Timberlake i Mila Kunis imaju nekoliko zajedničkih stvari: Prekrasni su, imaju dogovor o seksu bez emocija, i potpuno su nestvarni. Parovi koji su samo prijatelji s povlasticama rijetko završavaju kao oni na televiziji jer, iako se jedna osoba zaljubi, druga najčešće nema iste osjećaje, pa jednostavno prekidaju.

 

Index.hr/Informer.ba