Izdvojeno Muzika Showbiz

Trudna Selma Bajrami?

Da li Selma Bajrami u posljednje vrijeme više vremena provodi za trpezarijskim stolom ili u spavaćoj sobi, pitali su se mnogi koji su je prošle sedmice viđali na TV ekranima. Naime, da se primijetiti da je ova pjevačica “dobila” nekoliko kilograma pa mnogi vjeruju da je njena “zaoljenost” razlog “blaženog stanja”.

Mnogi su kod Selme prepoznali znakove trudnoće. Puno je drugačija u licu, ali u u načinu odijevanja. prije je bilo prosto nemoguće vidjeti ovu Tuzlanku u nekoj širokoj haljini ili majici, a ovih dana “žena sirena” pribjegava upravo takvom načinu odijevanja.

Osim toga, “za oko nam je zapao” i njen scanski nastup kako u programu Hayat Tv prošlog petka, tako i u subotu na TV “Pink BH”. Navikli smo na vrckavu Selmu, ali u ta dva TV nastupa bila je poprilično mirna na sceni što je za ovu pjevačicu koja slovi za hiperaktivnu osobu bilo pomalo čudno za vidjeti!

” Sa Selmom o tome nisam razgovarala i zaista ne bih da dajem zvanične informacije o tome “– bila je pomalo zagonetna Mirza Vranj, PR popularne pjevačice.

No, kasnije nam je kazala kako se Selma u posljednje vrijeme udebljala.

“- S obzirom na to u Beču gdje odnedavno živi sa svojim dečkom Mujom maksimalno uživa u životu, nema nikakvih obaveza, niti problema tako da jedino joj preostaje da sprema hranu za svog Muju i da i sama uživa u njoj. Hoće joj se, može joj se” – kroz smijeh je prokomentirala Vranj.

 

Express/Informer.ba