Muzika Showbiz

Trudna Severina ne odlaže nastupe!

Nakon što je objavila da je u trećem mijesecu trudnoće, Severina kaže da će i dalje nastupati na koncertima, a otkrila je i da će se uskoro sa vijerenikom preseliti u Split.

Iako je Severina trudna tri mijeseca, vitkija je nego ikad, pa se trbuščić još ne vidi. Kako kaže, zbog trudnoće ne namjerava da odloži dogovorene nastupe.

“Trudna sam s muškarcem kojeg obožavam i koji me obasipa ljubavlju i pažnjom i mislim da nikada nisam bila srećnija, tim je rečima 39-godišnja splitska pjevačica otkrila da čeka dijete sa svojim vijerenikom Milanom Popovićem, prenosi Net.

Ni njeni najbliži saradnici nisu znali da je u drugom stanju! Svi govore da je prilično smršala, ali da nikada nije bila ljuepša, a Severina tvrdi da ima 59 kilograma i da je izgubila samo dvije, tri kile i da redovno vježba i trudi se da uredno jede.

U poslijednjih mjesec dana Severina se nije štedjela. Nastupila je u finalu “Velikog brata” u Beogradu, u Zagrebu je snimila spot za pjesmu “Bred Pit”, odradila je neke modne editorijale, koncerte, a posetila je i festival filma u Sarajevu.

Sve je to odradila bez “trudničkih želja“, nije se žalila na mučninu, strpljivo je čekala da prođu tri mjeseca i tek sada odlučila da podeli srećnu vest sa svima.

Ali, zbog trudnoće Seve ne namjerava da odloži dogovorene nastupe.

“Svi dogovoreni termini stoje, rekla je, i dodala da će se samo ljuljati levo i desno.

“Snimiću i cijeli album, koji planiram da objavim na jesen, iako ga tada neću promovisati zbog trudnoće. O daljim planovima nisam previše razmišljala. Sada se ne pitam samo ja, nego je beba najvažnija”, izjavila je Severina.

” Milan i ja ćemo se u septembru preseliti u Split, jer mi je tamo mama, koja će mi puno pomoći. A voljela bih da se porodim ili u Splitu ili u Zagrebu”, dodala je pevačica.

Kako kaže, vijenčanjem se ne zamaraju. Najvažnije je da se Severina dobro osjeća i da je s bebicom sve u redu.

” Što se nas tiče, mi već jesmo muž i žena“, kaže Severina.

 

Smedia/Informer.ba