Izdvojeno Muzika Showbiz

Trudnoj Severini vjetar podizao haljinicu

Severina je prestala održavati koncerte, ali ne i raditi. Sada je u Sloveniji snimila reklamu u kojoj je ‘oživjela’ slavnu scenu s Marilyn Monroe.

Splitska pjevačica, kojoj vjetar zadiže haljinu u novoj reklami, otkrila je u intervjuu za slovenski portal 24 ur kako joj je drago što reklamira cipele na koje je slaba.

‘Kao i svakoj ženi, cipele mi jako puno znače. Sve su žene slabe na cipele i torbe. Kad mi se cipela sviđa, ne gledam cijenu. Najteže mi je naći cipele za nastupe jer moraju biti udobne i lijepe. Kad sam prvi put otkrila plesne cipele u kojima nastupaju profesionalne plesačice, to je bilo veliko otkriće za mene’, izjavila je.

‘Super su mi naslovi da sam seksi trudnica’

Seve je istaknula i kako smatra da je kupovanje cipela san snova svake žene.

‘Žene ne mijenjaju raspoloženja iz dana u dan, nego u jednom danu promijeniš deset raspoloženja, tako da mislim da je ispunjenje sna svake žene kupovati cipele od jutra do navečer‘, rekla je, prenosi Net.hr

Splitska pjevačica objasnila je kako joj zasad odgovara život bez nastupa.

‘Ne nedostaje mi bina, počinje jedan drugačiji, ljepši život. Najsretnija sam na svijetu, nisam nervozna zbog trudnoće’, zaključila je Seve, koja je otkrila i kako jedva čeka snimiti pjesme za novi album.

 

Informer.ba