Lifestyle Showbiz

U čemu sve muškarci vide žene skupe za održavanje

Pročitajte ovaj mali vodič koji otkriva u kojim sve stvarima muškarci prepoznaju ‘skupu’ curu.

 

Često se gleda u ogledalo

Čak i u autu stalno koristiti ogledalo, pa makar i retrovizor. Osim toga, neće joj promaknuti niti jedna površina poput izloga, na primjer, a da se ne pogleda u nju.

 

Partner se još nije probudio, a ona je već dotjerana

Većina žena kada se ujutro probudi doručkuje i popije kavu. Potom se sređuje. Međutim, ova skupina žena prvo se našminka, tako da je niti njezin partner nikada ne vidi bez šminke. To na muškarce katkad može ostaviti jeziviji dojam nego da ih vidi nenašminkane. Osim toga, to je pokazatelj nesigurnosti.

 

Panično se boji znojenja

Nekim je ženama problem pokazati pred muškarcima da se znoje. Takve žene su visoko na ljestvici ‘skupih za održavanje’. Nije baš voljna za vrijeme vrućina biti u blizini muškog društva i baviti se nekom tjelesnom aktivnošću.
Ništa ne voli jesti
Takve žene su super izbirljive kada je riječ o hrani. Šta god joj se ponudi, ona ne voli i ne jede. Istovremeno dok odbija ono što joj se nudi, ne govori što bi željela jesti.

 

Očekuje skupe poklone

Koliko god truda njezin partner uložio kako bi je iznenadio prikladnim poklonom, ona će biti razočarana ako nije duboko posegnuo u džep. Dakle, za takvu ženu postoji samo jedan prikladan poklon – onaj skupi.

 

Magazin.hr/Informer.ba