Film Izdvojeno Showbiz Udarno

Valter brani Srpsku/ Bata Živojinović: Angelina je kreten!

Srbijanska štampa i dalje nastavlja da jaše na izmišljenoj vijesti u kojoj ‘Anglina Jolie ruši Republiku Srpsku’. Nije im bio problem pronaći one koji će ne samo nasjesti na ovu laž, već pristati i da je nadograde…

Srpska javnost ogorčena je zbog izjave holivudske glumice Angeline Jolie da uskoro planira da zatraži ukidanje „genocidne tvorevine Republike Srpske“, ali i zbog laži u njenom filmu „U zemlji krvi i meda“, koji Srbe kolektivno predstavlja kao masovne koljače, silovatelje i teroriste. Pored svega toga, ambasadorka dobre volje UN planira i da dođe na premijeru svog ostvarenja u Beogradu 23. februara!

Velimir Bata Živojinović kaže da to to neće proći tako lako

– Zar moram da komentarišem te budalaštine? To su kretenizmi! Pa to je strašno. Ja joj ne bih dao da dođe, ne bih je pustio. Ko njoj uopšte dozvoljava da dođe posle toga što radi, šta će nam?! Ni kod nas joj ne treba priređivati doček i ukazivati joj poštovanje. Neka je prime te budale koje kažu da je dobrodošla ovdej – kaže Bata.

Branislav Lečić poručio je Angelini Jolie da se ne bavi onim za šta nije kompetentna

” Nisam ubijeđen da je ona to zaista izjavila. Ako jeste, smatram da je to budalaština jer ona nema pravo ni znanja da se time bavi, niti je pozvana da to radi. Smatram da film treba da vide domaći gledaoci i ocijene njegovu vrijednost. Zato živimo u demokratiji” – smatra Lečić.

 

Kurir/Informer.ba