Izdvojeno Jet set Showbiz

Veliki brat: Vlada i Soraja bivši ljubavnici!?

Učesnici u „Velikom bratu“ Soraja Vučelić i Crnogorac Vladimir Tomović su izgleda prije učestovanja u show-u bili u seksulanoj vezi.

Njih dvoje su se upoznali preko njene prijateljice. Nikada nisu zvanično bili momak i devojka jer je Soraja tako tražila.

Ona je pucala na bogate momke, a Vladimir joj je bio za ispunjenje seksualnih fantazija. Pričalo se da je dosta obdaren i da je zadovoljavao sve njene želje.

Dakle, bili su nekoliko mjeseci u seksualnoj vezi sve dok se ona nije preselila u Beograd – rekao je anoniman izvor za internet portal „Informer”, a da je ovu priču djelimično potvrdio i Vlado, imali smo prilike da čujemo prije dva dana.

”Nećeš ni sa kim da se muvaš, a vidi koliko lijepih momaka ima. Nećeš da se ljubiš, čekaj samo da ja progovorim o tebi i da padne maska koju nosiš 50 dana. Hajde, ispričaj kako se dobro i koliko se dobro poznajemo mi” – pričao je Vladimir, nakon čega je Soraja pobjegla u drugu prostoriju.

Ostatak ukućana nije izdržao, a da ne pita Soraju što ju je novi ukućanin tako napao i odakle je toliko dobro zna.

”Pa gledali smo filmove kod kuće, nismo izlazili” – pričala je Soraja, a ostali su se smijali i zaključili da je osim filmova bilo još nečega.

 

Informer.ba