Izdvojeno Muzika Showbiz

Vesna Zmijanac: Moramo naučiti da praštamo, a ne da dodajemo ulje na vatru

“Bit će veoma dirljivo kad poslije toliko godina ponovo zajedno zapjevamo pjesmu „Kad zamirišu jorgovani” i to ne treba propustiti ” kaže Zmijanac

Vesna Zmijanac priznaje da je imala ponudu od Saše Popovića da album objavi za “Grand”, ali pošto je, kako ona kaže, previše gužve u diskografskoj kući i nije ni tamo baš sve tako kao što izgleda, odustala je od njegovog prijedloga.
Grand” ima nekoliko emisija, kratko vrijeme za reklamu, i to je to. Toliko ima i PGP. Možda nema tako grandiozne emisije, ali su veoma gledane. Ali vijesti da je Vesna Zmijanac poslije sedam godina izdala album i ne treba neka spektakularna reklama ” kaže na početku Zmijanac.

Raduje se što će se zajedno sa Dinom Merlinom pojaviti na koncertu u Beogradu.

Bit će veoma dirljivo kad poslije toliko godina ponovo zajedno zapjevamo pjesmu „Kad zamirišu jorgovani” i to ne treba propustiti“.

Na pitanje da li joj smeta što su u Novom Sadu zapalili zastavu BiH i tako bojkotuju Merlinov koncert, popularna srbijanska pjevačica kaže:

Naravno da mi smeta, pogotovo kad je on u pitanju! Inače, ne volim da se u ovom vremenu, u kojem je sve ubrzano i u kojem ne znamo šta smo jučer jeli ili šta je bilo prekjučer, prisjećamo šta je bilo prije dvadeset godina! Moramo naučiti da praštamo, a ne da dodajemo ulje na vatru“.