Izdvojeno Jet set Showbiz

Vesna Zmijanac se udaje

Pjevačica Vesna Zmijanac otkrila je novinarima da će se do kraja godine udati za građevinskog preduzimača Željka Rstića, i tako krunisati jednogodišnju ljubav.

Par je za list ‘Alo’ potvrdio da će stati na ludi kamen, navodeći da ih ne zanimaju ogovaranja Željkove bivše supruge, koja ovih dana po novinama komentariše njihovu vezu.

‘Znam da mnoge boli što Vesna i ja uživamo. Eto, prvo smo zajedno sa mojom decom iz prvog braka bili u Crnoj Gori na letovanju, sada smo kod Vesnine kćerke Nikolije u Atini. Srećni smo, a ove lepe trenutke želimo uskoro da krunišemo brakom’ rekao je Rstić. Ogovaranja njegove bivše supruge pjevačica je okarakterisala kao ‘logičan potez ostavljene žene’.

‘Samo mi ipak nije jasno šta joj to treba. Pa niko od familije ne želi da priča sa isfrustriranom ženom. Mene je zvala 1.000 puta jer nema s kim da komunicira. Izmislila je i priču da je Željko sa mnom zarad popularnosti. Tako je isto rekla da su se njih dvoje fiktivno razveli da bi se on oženio ženom iz Francuske zbog papira, a ta žena izgleda kao pi*ka kosmička i sa njom je stupio u brak jer su bili zaljubljeni. Sad opet ne zna šta priča‘ rekla je Vesna.

Njih dvoje se slažu da se Željkova bivša supruga oglašava u medijima jer je ostala bez para, jer se radi o ženi koja nikada nije radila i uvijek je finansijski zavisila od muža.

Informer.ba