Izdvojeno Lifestyle Showbiz Video

VIDEO 18+/ ”Bečka škola seksa” uči kako postati bolji ljubavnik

U Internacionalnoj školi seksa u Beču, tjelesno kažnjavanje je dio nastavnog plana i programa, a ne kazna, prenijeli su lokalni mediji.

Ylva Maria Thompson, upravnica porijeklom iz Švedske, kaže da svako ko je stariji od 16 godina može da se upiše u, kako ona naziva ovu školu, „prvi svjetski koledž prrimjenjene seksualnosti“.

Studenti koji pohađaju koledž u kojem godina studija košta oko 1.600 eura, žive u domu u kome nema blokova u kojima su podijeljeni po polovima, a gdje se od njih očekuje da vježbaju ono što su dobili kao domaći zadatak.

„Naš sistem obrazovanja se ne zasniva na teoriji, već na praksi. Naglasak je na tome kako da postanete bolji ljubavnik. Mi učimo naše đake pozama u seksu, tehnikama maženja, karakteristikama anatomije“, rekla je Thompsonova.

Međutim, austrijska nacionalna televizija je zabranila emitovanje reklame za koledž u kojoj par vodi ljubav, jer je ocijenjeno da je reklama neprikladna.

„Ovo je upakovano na veoma fin način, ali je to i dalje prodaja seksa“, rekao je jedan austrijanac koji se protivi reklami.

 

Informer.ba