Izdvojeno Showbiz Udarno Video

VIDEO/ Bear Grylls dobio otkaz na Discoveryju

Discovery Channel otpustio je britanskog TV avanturistu Beara Gryllsa, zvijezdu emisije Man vs. Wild.

Razlog otkaza je, kako navodi Discovery, „konstantan spor oko ugovora”.

Gryllsova predstavnica za štampu Heather Krug potvrdila je vijest, dodavši da autor nije mogao da nađe zajednički jezik sa urednicima oko novog programa.

„Njegov cilj je bio da pravi emisije za svoje brojne obožavatelje širom svijeta i on je tokom sedam sezona prilično rizikovao da bi Discovery imao nagrađivani program”, kazala je Krug za Hollywood Reporter, prenosi B92.

„Nažalost, nisu mogli da nađu zajednički dogovor oko nove sezone. Bear se nada da će ubrzo opet moći da snima svoje nesvakidašnje avanture i predstavi ih odanom auditorijumu”.

Grylls (37), koji je vodio emisiju od 2006, poznat je po tome što jede insekte i pije urin divljih životinja.

U svakoj epizodi emisije Man vs. Wild (u Velikoj Britaniji emitovane pod nazivom Born Survivor), Grylls je bio „bačen” u neki udaljeni deo svijeta gdje je pokazivao publici kako se može preživjeti pomoću onoga što je pronađe u divljini.

2007. serija je na kratko skinuta sa programa britanske televizije, nakon čega je Discovery počeo da emituje objašnjenje da Grylls zapravo nije prepuštan sam sebi u divljini. U narednim epizodama on se direktno obraćao snimateljima, a u skladu sa još većom transparentnošću, svaka sezona je imala i epizodu sa scenama “iza kulisa”.

Nekadašnji pripadnih specijalnih jedinica britanske vojske, Grylls živi sa porodicom na privatnom ostrvu u Velsu, gde nema struje. Ima kuću u Malibuu i kuću na Temzi.

„Veoma sam ponosan na svoj tim i sve što smo uradili u Man vs. Wild. Jedva čekam slejdeće avanture!”, napisao je Grylls na svom Twitter profilu. On se zahvalio svojim fanovima i poručio im: „Ne slijedite utabanu stazu već idite tamo gde nema puta i sami ostavite trag”.

 

Informer.ba