Lifestyle Showbiz Video

VIDEO/ Bosanka uz pomoć plastičnih operacija postaje Angelina Jolie

Dok plamti rasprava oko toga da li je novi film Angelina Jolie dobar ili ne, jedna Bosanka je svoju opsjednutost poznatom glumicom dovela do ekstrema jer se podvrgla nizu plastičnih operacija ne bi li što više ličila na nju, prenose Nezavisne.

Besima Nešić iz Živinica kod Tuzle ima 31. godinu. Kako piše Blic, podvrgla se  brojnim plastičnim operacijama kako bi ličila na Anđelinu Džoli, a prvi put je “pod nož” otišla sa 19. godina kada je povećala grudi.

Prilikom gostovanja na jednoj sarajevskoj televiziji Besima je kazala kako 50 odsto prirodno izgledala kao Anđelina, dok je drugih 50 odsto zasluga jednog plastičnog hirurga. Ona kaže da ne planira da prestane sa operacijama, ali nije htjela da otkrije koje je tačno zahvate imala na svom licu.

” Oduvijek sam željela da izgledam kao Angelina, srećom, 50 odsto sam izgledala, a 50 odsto je dorađeno. Zašto da kupujem ruževe ili sjaj koji povećavaju usne, kad mogu da se operišem. Zato sam se i odlučila na povećanje usana. I biće još operacija, ali bićete na vrijeme obaviješteni “- rekla je Besima koja ima kćerku koju je rodila 2004. godine.

Pored toga, ona na ramenu desne ruke nosi istu tetovažu kao slavna Anđelina.

Pogledajte Besimin intervju:

 

Informer.ba