Izdvojeno Jet set Showbiz

VIDEO/ Britanska starleta Gemma Atkinson poručila Džeki: Edi dođi, nemoj se plašiti

Britanska starleta Gemma Atkinson napisala je na svom twiter profilu da bi ona i njena prijateljica Rosi rado upoznale specifične vještine našeg Edina Džeke.

“On je tako zgodan. Visok i mišićav. Zna sa fudbalskom loptom. Rosi i ja bi voljele vidjeti neke druge njegove vještine. Ko zna kakav je u krevetu. Edi dođi da nam pokažeš. Nemoj se plašiti”, napisala je Gemma

Ova zamamna i lijepa plavuša davno je zbog svojih raskošnih oblina postala poznata širom svijeta. Nikad nije krila naklonost golotinji te je svoje zanosne atribute dijelila s ostatkom svijeta. Karijeru starlete je izgradila zahvaljujući činjenici što je kćerka poznatog komičara Rowana Atkinsona odnosno glumca koji se proslavio po antologijskoj ulozi Mister Beana.

Gemma se silno željela ostvariti i kao glumica, ali joj to nije išlo od ruke. Kada je shvatila da mnoge stvari može dobijati pokazivajući svoje golo tijelo i zavodeći poznate fudbalere gotovo da je i odustala od glume.

Mnogima je poznata i po kratkotrajnoj ljubavnoj vezi sa Christianom Ronaldom. Sada je fokusirana na našeg Džeku. Da li će joj moći odoljeti? Zamislite da Edinu punac postane Mr. Bean….

Express/Informer.ba