Izdvojeno Lifestyle Showbiz Video

VIDEO/ Dvije plavuše koje drže Hollywood

Najvažnija stvar u Hollywoodu je lijep izgled i mladoliko tijelo, a s obzirom na gomile starleta koje svaki dan tamo pristižu, zvijezde su primorane dati gomile količine novca svakome tko će ih učiniti ljepšom i mršavijom. Čini se da najviše povjerenja polažu u dvije naizgled krhke plavuše, koje mlate gomile novca iz dana u dan pomažući bogatima i slavnima da izgledaju dobro. Predstavljamo vam dvije plavuše bez kojih zvijeze ne bi mogle: Tracy Anderson i Rachel Zoe.

Tracy Anderson

Tracy je “napravila” one noge kojima se Gwyneth Paltrow ponovno vratila na scenu nakon poduljeg porodiljnog dopusta, istesala Shakiraino tijelo za spot “She wolf” i pomogla Nicole Richie da vrati svoju zdravu, ženstvenu figuru. Godinama je vježbala s Madonnom, ali ju je ova nogirala jer seTracy protivila Bikram jogi zbog koje su Madonnine ruke postale tako žilave.

Razlog zbog kojeg se zvijezde uvijek rado obraćaju ovoj sitnoj plavuši je njezin patentirani program vježbanja “Tracy Anderson Method”. Naime, Tracy tvrdi da se, bez obzira na genetiku tijelo može rekonstruirati o dovesti do savršenstva, a poznate ljepotice s kojima surađuje živi su primjer toga

 

Index.hr/Informer.ba